майстер-класи, присвячені Міжнародному дню Кухаря та кулінара:
З 14 жовтня по 18 жовтня 2024 р. в ДПТНЗ "Мазурівський АЦ ПТО" було проведено тиждень майстер-класів, присвячених Міжнародному дню Кухаря та кулінара:
-
«Приготування листкового дріжджового тіста та виробів з нього: закриті і відкриті пироги з рибною та сирно-вишневою начинкою» - майстер в/н - Г.В.Мельник.
-
«Приготування соусів» -майстер в/н - С.В.Кирилюк.
-
«Приготування 3D квітів в желе» - викладач спецдисциплін С.П.Костельна.
-
Candy bar з теми «Приготування масляного крему» - майстер в/н - Л.П.Грудецька.
-
«Приготування салату «Фабірже» - майстер в/н - І.А.Романкова.
-
«Приготування риби, фаршированої» - майстер в/н - Г.Т.Ганущак
Метою таких заходів є формування готовності здобувачів освіти до професійного самовизначення, виявлення професійних інтересів, їх схильностей, розширити уявлення про світ професії "Кухар, кондитер, пекар" та як приготувати смачні страви та кондитерські вироби.