A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Мазурівський аграрний центр професійно-технічної освіти"

майстер-класи, присвячені Міжнародному дню Кухаря та кулінара:

Дата: 23.10.2024 12:06
Кількість переглядів: 4

З 14 жовтня по 18 жовтня 2024 р. в ДПТНЗ "Мазурівський АЦ ПТО" було проведено тиждень майстер-класів, присвячених Міжнародному дню Кухаря та кулінара:

  • «Приготування листкового дріжджового тіста та виробів з нього: закриті і відкриті пироги з рибною та сирно-вишневою начинкою» - майстер в/н - Г.В.Мельник.

  • «Приготування соусів» -майстер в/н - С.В.Кирилюк.

  • «Приготування 3D квітів в желе» - викладач спецдисциплін С.П.Костельна.

  • Candy bar з теми «Приготування масляного крему» - майстер в/н - Л.П.Грудецька.

  • «Приготування салату «Фабірже» - майстер в/н - І.А.Романкова.

  • «Приготування риби, фаршированої» - майстер в/н - Г.Т.Ганущак

Метою таких заходів є формування готовності здобувачів освіти до професійного самовизначення, виявлення професійних інтересів, їх схильностей, розширити уявлення про світ професії "Кухар, кондитер, пекар" та як приготувати смачні страви та кондитерські вироби.

Фото без опису

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора