Конкурси... "Гастрономічний код націїї.."
Літо….. Відпустка…… Але робота не відпускає, знову конкурси.
В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» були проведенні Всеукраїнські конкурси «Гастрономічний код нації України».
У кондитерському конкурсі «Шоколад 2023» брала участь майстер виробничого навчання Інна Анатоліївна Романкова з конкурсною робою «Банани в шоколаді на паличці» та «Полуниця в шоколаді».
У гастрономічному конкурсі «Сила трьох: юшка, хліб та сало» брала участь майстер виробничого навчання Леся Петрівна Грудецька з конкурсною роботою «Рибна юшка з горілкою», «Рафаелло з сала» та «Хліб з кунжутом».
Вітаємо наших конкурсантів з отриманням Диплома.
Кажуть люди, як Новий рік зустрінеш – так його і проведеш. Тож Новий рік повинен починатися з перемоги, тоді він обов’язково буде успішним, виправдає всі надії та сподівання. Дякуємо ЗСУ за можливість вчити та навчатися! Низький уклін нашим захисникам. Слава Україні! Героям Слава!