A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Мазурівський аграрний центр професійно-технічної освіти"

Організація фінансово-господарської діяльності

Дата: 23.07.2023 14:19
Кількість переглядів: 225

Аграрний центр має 2 розрахункові рахунки: бюджетний, спеціальний. Заборгованості щодо виплати заробітної плати, стипендії не встановлено. Заробітна плата та стипендія виплачується своєчасно. Заборгованості з оплати за комунальні послуги за останні три роки немає.

У аграрному центрі розроблені дієві заходи щодо скорочення витрат за рахунок економії тепло, водопостачання та енергоресурсів. Для їх економії протягом останніх років була проведена теплоізоляція системи опалювання, заміна внурішньої системи опалення на пластикову, заміна традиційних світильників на енергозберігаючі,  вікна та вхідні двері замінені на пластикові.

 Кошти, що надходять від здійснення діяльності передбаченої Статутом, є коштами спеціального фонду і спрямовуються на видатки згідно із кошторисом, затвердженим в установленому порядку.

Фінансування професійно-технічної підготовки робітників, соціальний захист учнів, слухачів та педагогічних працівників у навчальному закладі здійснюється   в межах обсягів державного замовлення, на нормативній основі за рахунок коштів Державного бюджету України.

Позабюджетні кошти використовуються відповідно до кошторисів, затверджених обласним управлінням освіти і науки.

Навчальний заклад приміщення в оренду не здає.

Виплата заробітної плати та стипендії проводиться своєчасно у визначені строки.

Заборгованість по заробітній платі, стипендії відсутня, навчальний заклад не має боргів за комунальні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора