A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Мазурівський аграрний центр професійно-технічної освіти"

Всеукраїнського гастрономічного конкурсу «Колодій (Масляна) 2024»

Дата: 20.05.2024 15:24
Кількість переглядів: 7

В межах співпраці НМЦ ПТО у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» з 6 березня по 15 квітня 2024р. було заплановано проведення Всеукраїнського гастрономічного конкурсу «Колодій (Масляна) 2024».

ДПТНЗ «Мазурівський аграрний центр ПТО» представляли дві здобувачки освіти: Ангеліна Знаєвська (група №18) та Алла Патран (група №8) і майстер виробничого навчання Ганна Мельник.

Мета конкуру - залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв української кухні, дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України, донести жителям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України.

Члени журі оцінювали окремо роботи та презентації молодих кухарів, окремо роботи майстрів.

В конкурсі брали участь 44 здобувачі освіти та 35 майстрів виробничого навчання з усієї України. Наші конкурсанти за результатами отриманих балів в категорії «Молоді кухарі-юніори» посіли четверте місце (86 балів) – Ангеліна Знаєвська та п’яте місце (84 бали) – Алла Патран. А Ганна Мельник посіла 15 місце в категорії «Майстри виробничого навчання, викладачі, фахівці».

Вітаємо наших конкурсантів з досягнутими результатами!

Все буде Україна!

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора